Αν θα φτιάξετε ρύζι με λαχανικά μπορείτε να βάλετε όλα τα υλικά μαζί στο ηλεκτρικό τηγάνι. Αν όμως θα προσθέσετε κρέας ή θαλασσινά, τότε θα πρέπει να τα τσιγαρίσετε στους 200 βαθμούς πριν προσθέσετε το ρύζι. Μετρήστε το ρύζι σας σε ποτήρια και ανάλογα με την ποσότητα βάλτε και νερό. (συνήθως ένα ποτήρι ρύζι ψήνεται με 1 ½ ποτήρι νερό. Αφού τα υλικά σας είναι έτοιμα για ψήσιμο στο ηλεκτρικό τηγάνι, επιλέξτε στην οθόνη την αυτόματη λειτουργία. Αυτό πετυχαίνεται πατώντας το κουμπί της θερμοκρασίας και αμέσως το τόξο με το οποίο χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αμέσως θα δοθεί η εντολή RIC1. Αν το ρύζι σας είναι μεγαλύτερης ποσότητας του ενός ποτηριού τότε πατώντας με τον ίδιο τρόπο δύο φορές το τόξο θα μπει στη λειτουργία RIC2. Όταν το ρύζι σας είναι έτοιμο τότε το ηλεκτρικό τηγάνι μετρά αντίστοιχα και θέτει τέρμα τη λειτουργία του. Είναι καλό να ανοίξουμε ωστόσο 1-2 φορές το καπάκι για να βεβαιωθούμε αν χρειάζεται επιπλέον νερό για να ψηθεί όπως επιθυμούμε.